jueves, 16 de octubre de 2008

Triatló Sprint de Gavà - 12 octubre 2008

(Totes les fotos en el següent ÀLBUM)
.
Crònica de Judith Lluent
Hola companys, he pres l'iniciativa d'escriure la crònica de la cursa d'avui i els motius són varis: Avui fa just un any que vaig fer el meu primer triatló, en concret a Sitges. És el meu últim triatló de la temporada. Agrair a tots els que us heu desplaçat fins Gava per animar-nos, Claire, Míriam, Eli (kaipi), Pedro i Dani, Mil gràcies, avui el dia no acompanyava i després de la prova encara us quedava una pallisa fins a casa.

Avui a la cursa hem tingut un nou debutant pel que fa a triatlons, el Carlos, i l'hem acompanyat la Raquel, la Blanca, el Ruben, el Jordi i una servidora.
La part més complicada ha estat l'aigua, el mar estava força mogudet amb onades i fort corrent que et portaven cap a Vilanova com deia el Jordi.
Abans de començar l'organització ha informat que aquells que no volguessin fer el sector d'aigua, podien fer el tram a peu per la platja i després fer els altres sectors, però que no puntuarien per a la classificació.
Veient com estava el tema el Carlos ha decidit no aventurar-se i la Raquel després de problemes amb l'entrada a l'aigua ha sortit i ha acabat de fer el tram de platja que li quedava a peu.
Hem començat a nedar i allò semblava el DragonKan, ara amunt ara avall, ara per sota la ona amb tota la sorra…… uff per fi la primer boia vermella, les dues següents grogues bastant fàcil anavem a favor del corrent, però l'últim tram per sortir a la platja ha estat també divertit, quan ja semblava que feies peu, de cop i volta ha desparegut el fons i havies de tornar a nedar i lluitar amb les onades que al final no deixaven sortir. Un cop a la platja vinga a córrer, la zona d'arribada estava uns 300 o 350 metres més a la dreta, malaït corrent!!!. El tram de cursa s'ha fet etern, he arribat al box quasi exhausta.


El circuit de bici constava de 3 voltes, es notava força el vent. Tenia un parell de llocs complicats, un revolt que hi havia una mica de grava i una especie de S que a més tenia esglaó just abans de creuar l'autovia, aquell lloc on estava tota la claca del club animant, genial!!! L'anècdota del sector l'ha protagonitzat el Carlos que s'ha descontat i ha fet una volta més al circuit.
Per últim el tram a peu consistia en dues voltes pel passeig marítim a tocar de la platja, hi havia molta gent animant fins i tot els amics de Gavà Marisol i Sergi. En el quadre d'abaix teniu els resultats...
Personalment estic molt contenta, fa un any no m'esperava pas fer tot el que he fet aquest estiu i haver acabat com he acabat. Mil gràcies a tots per haver-me introduït en aquest esport tan extasiant.
Us dec una o més classes d'esquí a canvi!!!!!

3 comentarios:

Sergi Sierra dijo...

I quina colla us heu ajuntat. L'any vinent us tindrem que mirar d'aprop.

Una abraçada a tots.

Marisol i Sergi

Dani dijo...

Home, si ens veieu aprop serà bon senyal, jeje..., que aneu com motos... Vinga, ens veiem algun diumenge hivernal per la costa...

FRANK JIMENEZ dijo...

Realmente veo que el equipazo va en aumento y al alza
saludos