sábado, 9 de mayo de 2009

III Cross de Mataró, Terç de Marató d'Empúries i Triatló Sprint del Prat - 3 maig 2009

... Continuant amb la línia 'hiper-activa' del Cariñena Team, el passat cap de setmana i aprofitant el festiu del 1 de maig, l'equip es va repatir per diversos fronts, apart dels diferents entrenaments cicleros, amb rutes pel Pirineu (Vallter 2000) i pel Montseny (Santa Fe i Turó de l'Home)...
Montse, que continua mostrant un gran estat de forma, tornava a pujar a podium... Enhorabona campiona!!!
A continuació, les cròniques de les diferents competicions:
.
III CROSS DE MATARÓ (10KM)
Crònica de Frank
Participación por segundo año consecutivo en el Cross que organiza la policia local de Mataró, en un circuito clásico de cross al que hay que dar 3 vueltas y media. En total 10 km y 115 mts de desnivel, que hacen de la carrera un recorrido exigente. Buena organización y regalos abundantes, hacen de esta cursa un fijo del calendario.
Por nuestra parte buenos resultados, con 41.43 para Frank ( bajando2'30'' el tiempo del 2008 ), y 45.30 para Montse que consigue podium como 3ª de la general femenina y 1ª de su categoria (foto)
(Más fotos en el blog SOMOSUNABANDA)
.
TERÇ DE MARATÓ D'EMPÚRIES
Crònica d'Adolfo
Este fin de semana tocaba subir al Empordà a ver a los suegros. Aprovechando que estoy por allí quedo con el primo de mi mujer que es un forofo de la bici y salimos juntos (ahora que se ha comprado la Addict R1 de Scott de menos de 7kg está como loco). Así que después de hacer una rutilla el sábado de 100km por las tierras del Baix Empordà i el Gironés, con tres puertecillos (no eran tampoco muy fuertes) y con una tramontana bastante fuerte, me convenció para apuntarme al Terç de marató d’Empúries... apuntarme a la marató no me parecía lo más adecuado teniendo el Half dentro de tres semanas (jeje). Por suerte el domingo el viento bajó bastante y sólo hizo acto de presencia en algunos momentos. Os dejo la clasificación, mi tiempo no es ninguna maravilla pero cada vez me encuentro con más confianza para el Half. Buena clasificación del compi Jose en el Terç... La maratón al final la ganó Ricard Verge del Domingo Catalán con un tiempo de 2:36:53 (creo que ha sido o es campeón de España de 100km).
CLASIFICACIÓN:

.
TRIATLÓ SPRINT DEL PRAT
Crònica de Judith

El diumenge passat es va disputar el primer triatlo de la temporada, El triatló del Prat.
Va fer un dia radiant amb sol, una mar plana i no massa vent. El club haviem de ser més gent, en Rubén i la Raquel m'havien comentat que ens hi veuriem. Dimarts vaig saber que per problemes "burocràtics" no van ser a temps de fer la inscripció.
Van haver-hi aproximadament 400 inscrits que varen sortir en dos sortides diferents. A la primera tots el homes absoluts i veterans 1 amb llicència i a la segona un cop acabada la primera prova la resta de participant.
L'aigua estava molt freda però el sol ho compensava tot. Va haver-hi molt públic durant tota la prova cosa que va ajudar a tots els participants.
A nivell personal estic molt contenta del meu resultat, doncs després de la caiguda a Vic no s'havia com aniria tot. Finalment un resultat per sota de 1h 20 crec que el millor sprint de la meva curta carrera en el mon del triatlo. Un tram a l'aigua bó, amb "manotazos" per tot arreu, un petit despiste entre la segona boia i la platja, jo ja m'anava cap a vilanova. La bici genial vaig atrapar un grup de 2 noies que al final vam arribar a ser 4 i que vaig anar tirant i aprofiant roda per recuperar quan el vent picava. Per últim la cursa, molt millor del que m'esperava amb l'ajuda i anims del incombustible Oscar XL, Jordi Alcubierre (company d'esqui i del triatlo VIC) i com no de la EVA "TREKS", que tot i anar amb el peu dret envenat per una caiguda en moto seguia al peu del canó.


(foto amb Eva, que 'està a totes', jeje...)
CLASSIFICACIÓ:


No hay comentarios: