domingo, 31 de mayo de 2009

Triatló Sprint de Sant Feliu, 19ª Cursa de Collserola, Triatló Sprint i B de Narbonne - 16 i 17 maig 2009

TRIATLÓ SPRINT i B DE NARBONNE - Diumenge17 maig Crònica de Raquel
Després d'animar els nostres companys a Sant Feliu, vam continuar el viatge a Narbonne amb ganes de triatló. És el primer de temporada i diuen que la bici està molt xula... quins nervis!.
Comença un dia de sol que es va nubolant poc a poc, força vent i la mar una mica picada.
Raquel (sprint): Començo a les 9.15, trago aigua pero eeehh que vaig flotant, m'ho prenc amb mooolta calma per no ofegar-me amb l'aigua i les patades. Quan surto està Ruben esperant la seva sortida que em diu "3ª tia!!" jaja, penso que s'ha equivocat, però quina ilu quan ho sento per megafonia. Se m'enganxa el neopré al peu dret i no m'ho puc treure, perdo mooolt de temps, bo agafo la bici i a tirar, en seguida em passa una bestiorra francesa i cap al final em pasen 2-3 més. Si si, el circuit xulíssim. Finalment últim tram que supero força bé i no em passa ningú més.
RESULTATS: segons les llistes el meu sexe es masculí (no m'ho havia plantejat però...) i he quedat el 88... Vaig a veure qué passa i nono, segueixo sent una tia i he quedat la 7ª, 2ª o 3ª Sub23, encara no està clar, em van dir 3ª però a la copa posa 2ª (ja ho miraré quan surti). weeee!!!
Gen. NOM CAT TEMPS CLUB /sx/cat P1 P2 P3
93 DEL ÁGUILA BRAVO, Raquel S1 1:40:31.50 TRIATLO CARINENA BCN 7 3 0:16:03.5 0:59:54.2 0:24:33.7
.
Rubinho (longe distance): La mar està més picada i pilla molt més, comença a Narbonne però surt a la platja de Sant Feliu i per si després té set, omple les reserves d'aigua. A la bici li comença a donar canya, es desfonda i sense menjar perquè les barretes s'han quedat enganxadíiiisimes al paper i no pot desembolicar-les, fa un molt bon temps de bici, 2h30' aprox. S'ho ha deixat tot i l'ultim tram a peu se li fa dur però ho acaba bé. Oléeeeee 4º SUB23, caasi!! Acaba rebentat, mira que estrenar-te així.... no et pots queixar!
I apa, ara a pensar en Mataró!
Gen. NOM CAT TEMPS CLUB /sx /cat
111 SANTERVAL NUNEZ, Ruben S1 5:22:17.11 TRIATLO CARINENA BCN 109 4

.
19ª CURSA DE COLLSEROLA (13,6km) - Campionat de Catalunya de Muntanya (diumenge 17 maig)
Crònica de Dani J.S.
Sis Cariñenas ens vam donar cita atlètica a Cerdanyola per afrontar aquesta exigent cursa de muntanya, que transcorre per camins i pistes de la serralada de Collserola, molt conegudes pels que practiquem la BTT... Jo no comptava amb fer-la (per això se'm veu sense dorsal), però com que al final es va anular un entrenament del Team amb neoprens a la platja, doncs hi vaig anar a última hora, coincidint amb Frank, Montse, Blanca, Catxetty i Búfalo...
Tot i començar molt suau, després em vaig anar animant, per acabar fent el 58 (amb 55'15'' i un promig de 4'04'' p.km, tenint en compte que era bastant trenca-cames...), una mica després arrivaba el col.lega Catxetty (58'48''), després Frank (1h02'56''), Búfalo (1h03'8'') i Montse (1h05'00'')... I per acabar de completar la jornada, uns 700-800m en les gèlides aigües de la piscina descoberta que havia a l'arribada... (Catxetty i un servidor, mentre Blanca feia sessió de massatge, jeje...)
Rampeta final abans d'entrar en meta, tot just enrere la primera noia (Hasna Bahom, 54'46'', campiona de Catalunya de Muntanya 2009).
Catxetty ben content amb el seu registre...
Frank i Montse, que no es perden una...
.
TRIATLÓ SPRINT DE SANT FELIU - dissabte 16 maig
Crònica de Dani Ramos
Pues aquí dejo mi crónica particular de la experiencia vivida en mi primer triatlón.
Llegamos a Sant Feliu sobre la 1 del mediodía, ya comido y listo me dirijo a la zona del paseo marítimo donde me encuentro de nuevo a Judith.
Ya informados de los horarios de salida, y sabiendo que Judith era la primera de las tres salidas y yo el ultimo en salir, tercera salida, significaba que Judith salía a las 15 h y yo a las 17 h para mi un pitorreo, era muy tarde y el agua muy fría jjajaja.
Salida pletorita para Judith y muy buena carrera para ella, la verdad es que fue muy rápida y la parte de swimming salio por mitad del grupo.
FELICIDADES!!!!!!!!!!!!

Por mi parte me fueron a ver Rubén y Raquel a los cuales les doy millones de gracias por ir, ya que fueron de gran ayuda y un gran apoyo moral de verdad gracias a los dos.
Nos ponemos en la línea de salida y después de comprobar que el agua estaba helada, nos dan salida a las 17h y fue el momento de pensar: PATITOS AL AGUA!!!!!!!! VAMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!!!!!
Todo el mogollón de golpe, cuando me doy cuenta una chica se intenta subirme por la chepa me giro y le pego un grito la tía se queda flipando jajajjaja, otro que me tira del tobillo me vuelvo a girar y le pego un grito el tío se fue para otro lado jajajjaja, sin querer metí un codazo a un tío que tenia al lado jajajjajaja madre mía eso parecía lucha libre entre pescaos jajajajjajaja
Al final me quedo solo y sin poder nadar, el agua estaba muy fría y no podía respirar a gusto.
Después de quedarme solo vi a gente en el horizonte y opte por ir a por ello pero a braza jajjaja, si si, a braza, haciendo crol era imposible ir a gusto.
Una vez tocada la bolla y con las olas y el viento a favor empecé a nadar ahora si por fin a crol, mirando muchas veces porque me desviaba todo el rato, conseguí salir del agua pero 4 por la cola buffffffff muy mal, pero enseguida me quite el neopreno me puse las cosas mientras chillaban de fondo mi nombre (mis fans) jajajja Rubén Raquel Judith y mis padres VAMOS VAMOS VAMOOOOOOOOS!!!!!!!!!!!!!.
Ya en la bici fui muy rápido y más cuando tienes dos puertos por delante jeje (mi terreno) así que a bloque.
Adelanté a muchísima gente y llegue por la mitad de mi grupo.
En la parte de runnig me adelantaron 5 personas pero el ritmo lo aguante bien, lo importante era no perder mucho tiempo de lo conseguido en la bici.
Al final quede en la posición 189 de 249 y con una media muy buena en la bici.



No hay comentarios: