viernes, 17 de julio de 2009

Triatló popular per relleus a Banyoles - 11 juliol 2009

Crònica d'Eli 'Caipi'
TRIATLÓ “POPULAR” PER RELLEUS DE BANYOLES 11-07-09
(1100m natació – 8km running- 12km BTT)

Abans de fer la crònica, puntualitzar-vos que de popular, popular, no gaire...perquè l’ha guanyat l’equip del Melcior Mauri i s’hi ha pogut veure molt “llop amb pell de corder” molt “pro” de la natació, del running i de la BTT o especialistes en cada un dels sectors, com ho preferiu...
Hem estat tres els “carinyenus” que finalment ens vam decidir a participar-hi : L’Andreu, en Dani 'Panda' i una servidora. Molt ràpid ens vam repartir les especialitats, en Dani la bici, l’Andreu el running i jo la natació. Sense masses pretensions i amb ganes de passar-ho bé i de degustar la butifarrada popular promesa per després de l’arribada.
Finalment un total de 109 equips inscrits dels quals 31 eren mixtes, com el nostre.
A les 17h00, puntualment, s’ha donat la sortida de l’aigua. M’he estimat més tirar-me lluny de la línia de boies, perquè preveia el “pressing catch” habitual en aquesta mena de sortides. M’ha anat bé l’estratègia, he nedat un troç més, però de mica en mica m’he pogut recol.locar cap a la línia de boies a mesura que anàvem avançant metres...A l’alçada del club, he deixat la boia groga a la dreta com ens havien indicat i no hi havia manera de saber per on era la sortida de l’aigua. Veiem piragües a diferents bandes, gent, de tot...però cap senyal que indiqués per on sortir.
Després de fer alguna ziga-zaga, finalment he intuït per on haviem d’anar. Seguint l’estela del nedador benjamí que duia davant, hem sortit del llac i amb una esprintada triatlètica, li he passat “la pulsereta” a l’Andreu que m’ha animat: - Ho has fet molt bé Eli!
Allà s’iniciava la cursa a peu, vuit quilòmetres pels voltants del llac. Ha començat a córrer amb molta rauxa, però com ell diu, s’ha desmotivat una mica en veure com alguna gent el passava. Algun que altre benjamí atlètic, alguns corredors i fins i tot algun amb equipació poc professional al més pur estil samarreta de tirants patrocinada pel “bar Pepe”. Com diu l’Andreu, potser l’han vist amb l’equipació triatlètica del Cariñena i han pensat... anem a per aquest! Sigui com sigui, s’hi ha deixat l’alè...ha arribat com una exhalació i li ha passat el relleu a en Dani que l’esperava com un poltre neguitós amb la seva nova bike sota les mans.
Ha sortit com una centella i pobre no sabia la que li esperava...12 quilòmetres de bike tècnica, amb pujades vertiginoses, trialeres, molt de fang i rierol inclòs...en resum, molta canya per tant poc tram! Com ell diu, en els trams més difícils l’avançaven, però en els més llisos hi posava tot el que hi tenia a la bici i amagava el cap entre el manillar rodant tot lo fort que podia. Una arribada triomfal, això sí !...Ha entrat doblant a un altre ciclista, creuant la bici, derrapant i amb la roda de darrera totalment punxada.
Al final 40 de 109 equips i 10 de 31 equips mixtes. Molt contents...ens ho hem passat pipa, ens hem animat mútuament i hem pogut delectar-nos, finalment, amb la promesa i esperada butifarrada popular, tot fent-la petar sobre la gespa del parc.
El punt d’humor de la jornada, l’ha posat la Sílvia, la companya de l’Andreu, amb les seves sortides que ens han fet riure un munt. Per primera vegada, s’ha interessat, li ha agradat i ha estat al cas d'una cursa al 100% i amb tots els sentits posats. Això de seguir-ne i fotografiar-ne a tres, en comptes d’un, l’ha tingut més distreta i entretinguda.
Agrair també el suport d’en Marc, que ha baixat des del camping per animar-nos i fer també alguna que altra fotografia.
Ens ho hem passat tan i tan bé, que hem decidit que l’any vinent repetim cursa i equip de relleus!

.
Suggerència sobre el "teixit mestre" (per Sílvia de Vilanova)
Hola nois! MOlts de vosaltres no em conexeu, sóc la conilleta blava de la foto de l'equip megasexy de la cursa. He sabut que l'Ernest i el Capi estan inmersos en una intensa recerca del "teixit mestre" que arrossegarà als cariñenos al cim de la clasificació. Dexeu de patir.Ja l'hem trobat!!!!!!!!! Ês cómode ,prim i lleuger, gaira be sugerent. També més económic, ja que fareu servir poca quantitat de roba......Tachannnn! Es tracta d'unes calcetes vermelles que ajusten tot l'esperit del triatleta,amb cors vermells,teixit calat i amb una ploma blanca entre els gluteos..mmmmmm quina visió! També gaudirà d'unes mitjes negres amb foradets que ajudarà al nadador a propulsarse per les aigues sense por de ser picats per una medusa dolentota. La ploma és bàsica perquè fa d'aleta dorsal a l'aigua i de estri controlador del vent durant les carreres,impedint que l'heroi es desplaci d'una banda a l'altre.La ploma interior que alguns podeu portar serà de gran ajut per distreure a més d'un corredor de fons obscurs.El públic femení quedarà encantat .....be també part del masculí. L'equip de les noies no el tinc clar, però com el capi es un gran disseyador ho arreglarà tot. L'Andreu diu: possar una gran espelma al casc, Aixó dona un aire de masculinitat intensa. Com models essencials m'he imaginat al senyorS: BÚFALO Y AL CACHETTI. sI TENIU CURIOSITAT MIREU LA FOTO QUE US ADJUNTO.
La cursa va ser molt divertida ,la gent estava molt motivada i el speaker-animador de la cursa ha tornat a la gàbia fins l'any que be.Llàstima que no hagueu vingut més gent del carinyena. Salutacions extraterrestres.
I a continuació una foto que va quedar pendent en l'entrada anterior i que testimonia la participació d'Eli 'Caipi' en el Triatló de l'Ariège (Pirineu francès), una setmana enrere..., aquest cop amb neopré ja que l'aigua estava bastant més fresqueta que la de Banyoles...

No hay comentarios: