domingo, 18 de diciembre de 2011

Neda la marató per a la Marató - 18 desembre 2011

Aquest diumenge s'ha celebrat al Club Nàutic Masnou l'acte esportiu solidari per motiu de la Marató de TV3 "Neda la marató per a la Marató", on diferents equips de 3 o 4 components hem intentat sumar la distància total de 42 kms. nedant i pedalejant per relleus durant una hora. El nostre club ha participat amb un total de 7 atletes repartits en 2 equips: la Eli, el Nacho, el Serginho i el Dani 'Capi' en l'equip A i la Ingrid, el David Soto i en Borja en l'Equip B. L'equip A ha aconseguit una disputada primera posició en els relleus amb bici que ens ha proporcionat el meravellós premi d'una gran coca de crema que crec que no ha arribat ni a sortir del jacuzzi. L'equip B, per la seva banda, tampoc s'ha quedat enrera i ha conseguit nedar quasi 3.700 metres en una aigua freda, molt molt freda (10º). Tots hem lluitat i patit en cada un dels relleus sota l'aigua i sobre la bici, amb l'unic objectiu de sumar i sumar metres en favor d'una bona causa. Ha estat un mati festiu, molt alegre i amb un ambient força diferent al que estem acostumats quan competim.
Aquesta cronica i especialment l'esforç realitzat aquest mati per tots els companys del Club Triatló BCN-Triforfun esta dedicada a tots aquells malalts que estan en espera d'una donació. Molts anims a vosaltres que sou els CRACKS d'aquesta historia.





Més fotos i vídeos...

3 comentarios:

Dani dijo...

Gran resum i gran dedicatòria, si senyor!!, a l'alçada d'una gran matinal solidària i d'un gran club!!
Orgullós i encantat d'haver compartit amb vosaltres aquesta gran experiència, ha valgut molt la pena i tots hem aportat el màxim de nosaltres tot i lo gèlida que estava l'aigua!!
Felicitar també al Ciscu i resta d'organitzadors d'aquest magnífic esdeveniment!!

Javivi dijo...

Ha nacido un escritor.... Muy buena Borja! Y felicidades a los 7 heroicos/as compańeros por llevar el nombre del club a lo más alto, once again! TRIforFUN!!!

Dutti dijo...

Enhorabona companys!