domingo, 4 de diciembre de 2011

Sopar i Festa Final de Temporada - 25 novembre 2011

Tot i tenir el blog aturat gairebé tota la temporada 2011 (ja se sap..., el facebook treu protagonisme a tot...), el club continua tant actiu o més que mai, participant en multitud de fronts i en totes les disciplines (fins i tot amb 11 participacions en distància IM, 3 d'elles de noies), assolint diversos podis (tant a nivell d'equip de noies, com a nivell individual per categories...), creixent com a grup (ja som més de 50 socis!!, i la cosa va en augment...), mantenint i millorant dia a dia el bon ambient i bona germanor entre companys, i sent fidels al lema del nostre espònsor: TRI·FOR·FUN!!...
Ens anem fent més GRANS!!, i proba d'això la tenim amb el magnífic i espectacular sopar (i festa posterior) de final de temporada que va tenir lloc el passat divendres 25 de novembre, amb la participació d'unes 40 persones, tot i les baixes d'última hora...
Una gran nit (amb celebració inclosa de l'aniversari de la nostre gran amiga i companya Blanqueta), a l'alçada d'un gran Club que va néixer oficialment en el 2003 (extraoficialment cap allà el 2000) i que ja és una gran referència del triatló català!!.

En aquest àlbum Picasa podeu veure tot el reportatge:


3 comentarios:

Javivi dijo...

Gran cena la del Triatló BCN TriForFun! al año que viene no me la pierdo por nada!

Dani dijo...

El año que viene... más y mejor!! (igual tenemos que reservar todo el local para nosotros!!, el de la cena y el del baile, jeje...;-)

borja dijo...

Buena cena ..., buena juerguecilla ..., las fotos hacen justicia a la gran noche del Triatló BCN-TFF (menos la del metro que parece que nos hayan soltado del cotolengo).
A repetir en el 2012.