viernes, 6 de enero de 2012

Sant Silvestre - 31 desembre 2011

Quina millor manera d'acabar l'any fent allò que més ens agrada, tot i que alguns prefereixin fer doblet (Montse, Frank, Miki, Dani,..)

L'últim dia de l'any a la majoria de nosaltres ens agrada córrer la sant Silvestre, tot un clàssic del calendari de les curses atlètiques que es fa en diverses ciutats del món. Aquest any uns quants membres del TriBCN-Triforfun varem participar d'aquest dia des de diferents punts del territori com Huerta de Rey (Burgos), A Coruña, Sant Cugat i Barcelona.

Al final, a part d'haver gaudit tots d'un gran dia abans de les campanades, alguns de nosaltres varem aconseguir molts bons resultats i també una mica de sort. La Montse 2ª posició de la categoria V1F a la duatló de muntanya de Cabrils. El Javi 2n classificat de la general a la San Silvestre de Huerta de Rey, amb un temps de 22'03" en 6.000m. En Dani "Capi" fent de llebre del seu germà a la cursa dels nassos assolint l'objectiu marcat (Sub-41'). Per altra banda, en Sergi "Dutti" va ser agraciat al sorteig de la San Silvestre A Coruña amb una targeta regal Decathlon amb 200€, gens malament per acabar el 2011.

Benvingut 2012!




2 comentarios:

Javivi dijo...

por cierto que te has olvidado de comentar que tu también batiste tu récord y bajaste de 40' enhorabuena!

Dani dijo...

Com sempre, i el final d'any no anava a ser menys..., els tri BCN -TFF presents en diferents fronts i llocs!!, enhorabona a tots i a continuar gaudint de l'esport!!.
Bona síntesi-recopilació Sergi Dutty!!