martes, 19 de marzo de 2013

XXIII DUATLÓ DE BANYOLES - 17 de Març 2013


                                    CRÓNICA DUATLÓ BANYOLES 17 de Març 2013

Diumenge 17-03-2013 es va cel.lebrar el  XXIII Duatló de Banyotes i Comarques Olímpic en que les distàncies es repartíen en 10km de cursa a peu, seguits de 40km de bici i finalment 5km de cursa a peu. 

Duatló ubicat al parc de la Draga i a on uns 400 participants aproximadament van intentar fer el seu millor paper. Un dia que feia preveure pluges però que finalment va aguantar sense gotes d’aigua, amb algún raig de sol i una temperatura més que adient pel dia de fred que anunciàven.

Faig constar una petita anècdota que com a espectadora em van semblar graciosa i curiosa com sentir de fons la música lenta i tranquil.la de Joan Manel Serrat amb “Paraules d’amor”…seguides d’algunes més que ja ni em sonàven amb un to de nota "carcamal" i que semblava més apropiat d’una competició de petanca o de dominó de la fundació Caixa Catalaunya per a la tercera edad que no pas per a una duatló, opinions personals de crítica musical, en general la competència era alta, doncs hi havia bastant nivell però tot i així un cop més el Club Triatló de Barcelona TRI FOR FUN va obtenir molts bons resultats, quedant les noies terceres per equips compartint pòdium amb les noies del C.N.Prat Trialó en primer lloc i en segon lloc Fasttrialó club. La participació del nostre club va estar representada per Dani “El Capi”, Eider, Raquel del Àguila, Caru,  Oriol Padrós, Búfalo, Santi i Jaume de Diago i jo com a espectadora i reportera, tot i que dintre de poc em sembla que em treuran l’encàrrec de fer de reportera gràfica donades les meves minses aptituds fent fotos, no dóno ni una, tot i que s’intenta que ja és molt. He de dir que gràcies al mono vermell d’Oriol Padrós és l’únic que vaig identificar amb facilitat per fer les fotos, als altres tot i que estava atenta i vaig poder fer algunes fotos a vegades els confonia amb altres participants o simplement feia les fotos i la qualitat de les mateixes era nul.la. A banda d’això espero i confío que dintre de poc passi de ser simple espectadora a ser competidora que tot i que és molt emocionant es passa fred.
.


Com a guanyador va quedar el jove Pau Castellvell, faig constar a Pau, perque em va emocionar veure’l arribar, i va ser molt maco perquè la gent es va volcar molt en la seva arribada animant-lo i va ser una gran entrada com a guanyador. En noies la guanyadora de la general va ser Sonia Julia Sánchez.
Destaco també la presència de Montserrat Clavero, perque ja és una dona mítica en gairebé tots els duatlons que aquest any he presenciat, mai falla i la dona allà erre que erre, doncs guanyadora també de la seva categoría V3F. Del nostre equip les classificacions van ser:

DANI EL CAPI: Posició 6 de V1M
ORIOL PADRÓS: Posició 103 de ABM
JAUME DE DIAGO: Posició 119 de ABM
RAQUEL DEL ÁGUILA: Posició 10 de ABF
EIDER ESTIBARIZ: Posició 11 de ABF
CARU: Posició 12 de ABF
SANTI SÁNCHEZ: Posició 38 de V1M

Un cop més moltíssimes felicitats a tots, va ser un gran dia i ens ho vam passar d’allò més bé, disfrutant de bona companyia i germanor d’equipazo que tenim i gràcies a tots i totes per fer que un diumenge més esdevingués agradable i divertit, disfrutant de la millor companyia al vostre costat compartint la nostra passió pel deport.

Egidia Boqué




1 comentario:

Dani dijo...

Quart podi consecutiu de les nostres noies i mantenint la 1ª posició del rànquing de clubs!!..., i els nois la 1ª de 2ª divisió i ja ben aprop de l'ascens!!, enhorabona a tots/es!!
Moltes gràcies per la crònica Egi, bon reportatge!! ;-)