martes, 5 de junio de 2007

Classificatori pel Campionat d'Espanya de grups d'edat

Crònica de Xavier Martín Ensenyat


Casa de Campo. Madrid. 02-06-07

El Capi Dani, el peix martell Ernest i un servidor vam viure un cap de setmana intens a la capital del 'Reialme'.

Vam arribar divendres per la nit a Tres Cantos (David Juan, germà de Dani i maratonià, per cert, viu allà), on vam instal.lar el nostre quarter general.

Dissabte al matí era la nostra competició: a les 9 corria el dani (grup d'edat 35-39) i a les 12.30 l'Ernest i jo (grup d'edat 30-34). El capi incombustible, amb l'Ironman d'Àustria al cap, va estar a punt de classificar-se. Només li van faltar set llocs. Va fer una natació força digna a l'estany marró (pel color de les aigües) de la Casa de Campo, on ens van deixar utilizar el neopré. Com de costum, va fer una gran bici (el 12è millor parcial de la seva categoria ho diu tot), i a la cursa a peu es va reservar una mica per unes molèsties que té a la cadera.

L' Ernest, el nostre millor nadador, fa fer un gran primer sector (va sortir el 22 de l'aigua), però a la bici va punxar perque se li va incrustar un clau a la roda, el que el va obligar a abandonar. També és mala sort! Les seves sensacions eren boníssimes i s'hagués classificat segur. L'any que ve ho tornarà a intentar i aconseguirà el seu objectiu segur.

Un servidor va fer una natació pèssima que em va deixar sense opcions de classificar-me (potser hauré de cambiar la meva filosofia d'entrenament aquàtic), i tot i que a la bici i a la cursa a peu vaig recuperar, em va faltar triatló per quedar entre els 50 primers.


En definitiva, una competició molt ben organitzada, amb un speaker (Felipe Gutiérrez) molt caxondo i que s'en fotia de la gent, uns boxes molt currats amb la catifa blava típica de la Copa del Món, uns regals acceptables (bidó, samarreta i cartera), una bici exigent (es pujava quatre cops les rampes del telefèric: 12% de desnivell) i un 'pontón' de sortida igual del que es tiren els professionals...

35-39 anys
37 Daniel Juan (Tri Cariñena BCN) 1:09 0:14 0:31 0:19

30-34 anys
73 Xavier Martín (Tri Cariñena BCN) 1:12 0:14 0:35 0:19


Vam aprofitar l'estància a Madrid per donar una volta pel centre de la ciutat, conèixer una mica el mític barri de Chueca, la discoteca Kapital i sobre tot veure el diumenge in situ els cracks de la Copa del Món. Quines màquines! La portuguesa Vanessa Fernandes va guanyar a Madrid per cinquè cop i el txec Ospaly va superar a Gómez Noya i Iván Raña (segon i tercer).


No hay comentarios: