miércoles, 29 de agosto de 2007

Cursa Popular Festa Major de Ripollet 2007

Crònica de Xavi Martín Ensenyat

El passat diumenge 26 d'agost alguns components del Team Cariñena vam disputar la cursa de Ripollet, com a test de cara al Tri de Banyoles d'aquest diumenge. Fou una cursa maca, amb bon ambient, inscripció gratuita, i un entrepà i begudes a l'arribada. Què més es pot demanar?

La cursa era exigent, amb constants pujades i baixades. El guanyador fou el grandíssim Víctor Gonzalo, ex ciclista professional del Banesto, campió de Catalunya de Marató i de Mitja Marató (li va fotre quasi un minut al segon) i que corre amb els gloriosos colors de l'ESPANYOL. Destacar com sempre la gran cursa del nostre amic Àlex Carreras, que està completant una temporada excepcional.

Fou una cursa englobada en un cap de setmana ple d'entrenos pensant en Banyoles. Així, el dissabte per la tarda, Blanca, Catxetti, Pablo i jo vam fer bici per la costa amb pujada al Pollastre (em van sortir 100 km.), el diumenge al matí la cursa de 10 km., i tot seguit blanca, jordi i un servidor vam anar al DIR Maragall (amb els amics del Jovent, Meritxell Portillo i Miquel Riera) a fer unes piscines...


1 Victor Gonzalo Guirao PENYA BLANC I BLAVA 33:35
...
12 Alex Carreras Fabregat RUNNING VALLES 36:28
45 Xavier Martín Ensenyat TRIATLÓ CARIÑENA BCN 40:59
84 Jordi Olivella Pujol FILA DOMINGO CATALAN 44:40
125 Blanca Trenas Hinojosa FILA DOMINGO CATALAN 47:03
Fins 270 classificats

No hay comentarios: