jueves, 18 de febrero de 2010

Mitja de Granollers i de Barcelona - 7 i 14 febrer 2010 Escalfant motors per la Marató...

MITJA DE BARCELONA - 14 febrer

Blanqueta entrant a meta (i aquell de blau que gira cua és el Capi, que després de fer els últims kms amb Blanca reculava per anar a buscar al Xavi G...).
Últims entrenaments llargs de cara a la Marató de BCN per part del Team TriBCN, amb 9-13kms més de propina per la majoria ( i jo encara vaig anar a fer 65km més de bici després amb Neus., per estirar cames, jeje...). En aquesta ocasió ens vam donar cita Frank, Montse, Adolfo (que va fer marca!), Lluís Rey, Xavi Garcia, Blanca i Dani 'Capi', amb la inusual baixa de Jordi 'Catxetty', que després de moooolts anys sense lesions ara està tocat de l'aquiles i té per uns quants dies de recuperació..., ànim company i molta paciència!...

.
Crònica d'Adolfo

El día empezó con bastante frío, supongo que rondarían lo cero grados porque al coger la moto para bajar al Arco del Triunfo caían pequeños copos de nieve. Empezar a correr con este frío no es lo mejor del mundo... tocaba un buen calentamiento.

En cuanto llegué al punto de salida me puse en mallas cortas y a calentar. Hice unos 5km de calentamiento a marcha no muy fuerte y me dirigí a la salida.

No se si por suerte o por desgracia salí en la segunda salida... en un principio pensé que por desgracia pero luego me di cuenta que saldría en primera línea y sin tener que pelearme por conseguir una buena posición. Unos segundos después de empezar a correr me atrapó Lluis Rey que hacía tirada larga y ya llevaba unos cuanto kilómetros desde su casa.

La carrera transcurre la mayor parte por calles amplias y sin muchas subidas y bajadas duras, la mayor parte son falsos llanos y eso la hace bastante asequible.

En la Gran Vía, pasado el Paseo de Gracia me encontré con Xavi Garcia y nos saludamos. En todo memento me encontré muy a gusto corriendo y en el tramo de la Diagonal me atrapó el Capi que también hacía tirada larga y iba con ritmo de maratón buscando y saludando a todos los compañeros del Club. Pasados unos metros me encontré con Blanca y a partir de allí tiré fuerte hasta la meta para intentar el objetivo de bajar de 1:30. Al final lo conseguí haciendo un crono de 1:28:59.... rozando el larguero pero satisfecho porque en todo momento rodé muy cómodo sin sensación de fatiga los últimos kilómetros.

Al final y como premio fuimos todos a recoger los nuevos monos del club.... impecables!!

Saludos a tod@s

.
MITJA DE GRANOLLERS - 7 febrer
Bona representació de Carinyenus en aquest clàssic multitudinari de les Mitjes (Santi, Frank, Blanca, Jose, Jordi 'Catxetty', Montse, Xavi G., Búfalo, Dani 'Capi'), acumulant kms per la marató i alguns buscant i aconseguint marca personal (Santi 1h22'16'', Frank 1h27'49'', enhorabona mákinas!!!)
Montse en els inicis de la Mitja, a ritme de la musiqueta...
Bona marca personal de Frank i bones sensacions per la marató...
La 'machine' Blanqueta en els darrers metres, flanquejada per les dues llebres Jose i Dani, marcant-li un bon ritme i aconseguint marca personal seva en la Mitja de Granollers (1h33'27''), malgrat un inoportú flat faltant uns 4km...
Amb Jose vam anar preparant 'el táctica' pel duatló per equips del Prat (entre respir i respir de Blanca, jeje...)
Jordi ja va sortir amb molèsties (no se sap estar quiet, jeje...) i va acabar de 'petar' l'aquiles... Ara a fer bondat company!...

No hay comentarios: