martes, 11 de mayo de 2010

Stage Triatlètic a Tossa de Mar - 2 al 5 d'abril 2010

Crònica de Neus 'machine':
Després de la llarga espera tenim aquí l'entrada al Blog del Stage Triatlètic a Tossa de Mar, on van assistir uns quants cariñenus : Miki, MarC V., Dani, Eli, Pedrito, l'amic de'n Miki en Sergi Picó i una servidora. La veritat que van ser uns dies mooolt divertits en tots els aspectes, tant en temes esportius com en la convivència d'aquells dies. Pel que fa al temps, ens va acompanyar en la majoria dels dies, i a part d'aprofitar el dia també vam fer les nostres sortides nocturnes pels voltants de Tossa.
Podeu veure més fotos en aquests dos enllaços:
ALBUM 1:TOSSA DE MAR
ALBUM 2: TOSSA DE MAR (FOTOS NEUS)


Divendres 2: D'exploració per la zona

Vam començar el dia molt animats, amb ganes d'arribar a Tossa i aprofitar al màxim aquells dies de festa. I tot i arribar a migdia i fer la gran cua a l'hotel perquè ens donessin l'habitació, va resultar ser un dia molt profitós; ja que un cop vam descarregar les maletes, ens vam dirigir a la platja a provar els neoprens, dels quals ni en Sergi ni jo en teníem, així que mentrestant uns es congelaven dins l'aigua, altres aprofitàvem el solet per fer un mos del dinar que havíem portat.
A la platja de Tossa, entre nosaltres, en "HULK"
A l'entrada de l'Hotel...
Un cop mullats i dinats vam anar a rodar una mica per estirar les cames. Vam anar de Tossa fins a Sant Feliu de Guíxols. I la nostra sorpresa va ser, trobar-nos una fira artesanal, on en Miki no va poder resistir-se a comprar-se una mega-magdalena de xocolata, on alguns (els més golafres) la vam poder tastar!













Dissabte 3: Ruta llarga

Es despertava un nou dia a la vila de Tossa! amb un objectiu molt clar, 150 km! era doncs el dia de la tirada llarga! Tot i que el dia no acompanyava a primera hora, cel grisós i nuvolets no gaire simpàtics, vam decidir seguir amb el pensament d'anar des de Tossa fins a St. Hilari Sacalm, poblet d'on s'omple l'aigua de Font Vella!

Per agafar forces i estar al 100% ens vam posar les botes a l'esmorzar, que si crusanets, enciamades, ous, bacon, truiteta, cereals, xurros,...i como no...vam agafar els famosos búlgaros com a kit de supervivència pel camí, bolleria industrial, molt calòric i poc nutritiu.

Amb la panxa plena vam decidir sortir,....tard, como no! Vam deixar enrere Tossa...Lloret...Vidreres..

i un cop passat Santa Coloma,va començar “el patiment” per mí, ja que anàvem cap a St. Hilari de Sacalm donant un bon tomb per Osors i aquells poblets perduts per la muntanya....puja da i més pujada.




En Dani, càmera en mano, no va deixar de fer fotos en cap moment, però la veritat que les vistes eren fascinants, un ambient agradable, tot molt tranquil... Vam gaudir molt. Finalment vam arribar a St. Hilari Sacalm on ens vam quedar a dinar.

Al sortir de dinar gran sorpresa al veure que hi havia una super baixada!!!Em vaig emocionar!!no m'ho vaig pensar ni dues vegades...va ser veure la baixada, pujar a la bici i a posar plat!!...com diria Jesulín de Ubrique..en dos palabras...IM-presionante!!!amb en Dani vam arribar a una velocitat de 68 km/h!! vam fer relleus a una velocitat considerable..però vam baixar el ritme ja els macarrons sortien per les orelles i encara quedava molt recorregut fins a Tossa.

L'últim tram fins l'hotel va ser realment dur, es va fer molt llarg i pesat, ja no hi havien ni riures, ni xerrameca, tots callats i concentrats, ..pim pam...pim pam...toma lacasitos (Eh Marc?)vam arribar a Tossa...jo estava destrossada però moooolt contenta! Vam acabar el dia de la millor manera que podíem esperar, en Pedrito, la seva dona i l'Eli van venir amb nosaltres a sopar!!...xerrameca...riures..i una coronita /kikos al pub!

Diumenge 4: Running / Spa

Degut a la climatologia, vam decidir anar a córrer juntament amb en Pedrito i l'eli. A la tornada, el Sol ja havia sortit i mig deshidratats vam acabar visitant el super càmping d'en Pedrito on ens va oferir un pica pica i un beure. Moltes gràcies! Cap al tard...sessió de relax al Spa i sortideta nocturna per Tossa!















Dilluns 5: Crònica de'n MarC Villacampa

"Últim dia de l'Stage, ens aixequem ja una mica cansats per l'esforç de tots els dies i la "petita juerga" de la nit anterior...i com cada dia, ens disposem a ATRACAR el Buffet Lliure per esmorzar, ben bé vam estar 1 hora esmorzant...un cop canviats agafem la bici, amb les cames descansades, ja que el dia anterior sol vam sortir a rodar uns 16km però a ritme lent degut a la pluja, sortint de Tossa enfilem la primera pujada del dia, una pujada no molt pronunciada però constant, un cop arribem a dalt ens dirigim a Llagostera, si no recordo malament, alli veiem que tenim temps i decidim no anar directes al Sant Grau i anem cap a Caldes de Malavella, uns 9km rodant a roda per una carretera estreta però poc transitada i amb magnífiques vistes, com tota la Costa Brava, arribats a Caldes fem una parada a una fruiteria, segons els consells donats per Neus , GRAN especialista en fruita i postres..jeje i ofertes de la fruita! allí amb la discreció del Dani aconseguim tastar totes les fruites que venien per la cara i compren unes taronges i 1 meló i anem a una Font Termal molt famosa del poble, que no recordo el nom, allí ens posem les botes a menjar i descansar, un cop acabem el "habituallament" ja ens dirigim de nou a llagostera per enfilar el gran repte del dia, el Sant Grau, port que es puja al Triatló de Tossa de Mar, és una pujada amb rampes no molt fortes i d'uns 9km aproximats, la carretera força estreta i l'asfalt en alguns trams en mal estat, però poc transitada, un cop coronem el Sant Grau parada perles fotos de rigor i ens dirigim a baixar, doncs arribàvem tard a l'hotel...La baixada del Sant Grau força perillosa, corbes molt tancades i tècniques, i el pitjor de tot, degut a la pluja del dia anterior, amb "gravilla" i terra, i si ja sóc prou patós baixant amb aquests ingredients encara la vaig fer força lent, un cop a baix enfilem la carretera de Sant Feliu de Guíxols cap a Tossa, un "sube y baja"constant que després de tants km es feia pesat a les cames, donat que venia cremat de la baixada pel meu poc i ineficaç estil aprofito per pegar alguns "hachazos" a les pujades,pel camí ens trobem un grup de triatletes extrangers, crec que eren checs, i els passem ràpid demostrant que el Tri-Bcn Cariñena és un equip potent..jeje bé en realitat eren "abuelitos" jejej

Bé ja arribats a l'Hotel, surten 60km de sortida, i en tots els dies acumulem uns 260km en 3 sortides, no està gens malament per un "novato" com jo, hem pogut disfrutar de magnífiques carreteres, amb grans paissatges, clima i SOBRETOT, molt bon ambient amb els 5 integrants de l'Stage més la visita d'en Pedrito i la Eli del dissabte, espero poder repetir aquest Stage i que s'animi més gent!"

Neus:
L'Últim dia vam realitzar un ruta curteta però ben aprofitada. Vam dinar per Tossa i amb nostàlgia vam tornar cap a Bcn!

4 comentarios:

Dani 'capi' dijo...

Benvinguda a les publicacions del blog, Neus 'machine'!, això és treball en equip!!!
S'agraeix molt la col.laboració...
(he afegit alguna foto i algun petit arreglo...)

Neus dijo...

De res Capi!!a veure si la gent s'anima i intentem descarregar-te ni que sigui una mica de feina de manteniment del blog, ja que és una feinada!! "doy fé de ello!"

Has afegit alguna foto??una, dos i tres..i ....jajaajaj.

A veure si tb s'animen a comentar les entrades...eh MarC V.???que aquí pots participar que ho vas viure en directe, al igual que en Miki!!Així que no sigueu sosos i a deixar un comentari!

Apa animo a repetir una sortida com aquella!! ;)

Salut!

Unknown dijo...

bueno per alusions de algu...comentaré!

molt bona la crònica, forsa completa i amb molta foto!encara que per les fotos, sembla que mengessim a totes hores...jeje (que en part va ser aixi)

vinga ens veiem dissabte a sant feliu!

MaRC

Dani dijo...

...jajaja, és un perill anar d'stage triatlètic a un hotel a mitja pensió amb mega-bufet lliure, sobre tot pels golafres com el Miki i jo, que si ens posen 10 postres, doncs tastem de tots 10, jeje...
Sort que ho cremàvem fent kms...
A veure quan la tornem a liar, i a veure si s'anima més gent...
A tope amb el tri de Sant Feliu!!!, i a recordar aquelles corbetes anant cap a Tossa, jeje...