martes, 12 de febrero de 2013

PARTICIPACIÓ DE L’EQUIP AL III DUATLÓ DE GRANOLLERS - 27 de gener 2013.

Crònica de Daniel Calveras
El passat diumenge 27 de gener, en un matí fred però gens gèlid, 14 atletes del club van estrenar les seves singladures pel circuit català de duatló de carretera, precisament dins d’un autèntic circuit tancat, el Circuit de Catalunya, aquell on les motos i els cotxes de carreres agafen velocitats de vertigen, i aquell que vist per televisió o vist en imatges aèries es presenta força ondulat en la seva planimetria, però que vist sobre el terreny descobreixes que l’ondulació altimètrica és igual o superior a la planimètrica, convertint-lo en un circuit força exigent per a proves on l’únic motor disponible és el del propi cos i no pas un motor d’explosió alimentat per una simple palanca o comandament d’acceleració.
Si bé alguns components de l’equip ja s’havien estrenat setmanes abans en algun duatló de muntanya, o en l’exigent duatló de Rubí, la majoria estrenàvem la temporada duatlètica en aquest circuit (5 km de córrer, 18 km de bici i per acabar altre cop 2,5 km de córrer). Una estrena és l’inici, és el primer tast de la temporada, és tenir les primeres sensacions i començar a intuir per on aniran els trets durant les properes proves. I crec que no m’equivoco, si dic que els trets apunten cap amunt, tant a nivell d’equip masculí, on es visualitza que tenim potencial per estar lluitant frec a frec per a l’ascens a primera divisió, com a nivell d’equip femení, que també va assolir bons temps i resultats, fregant un parell de podis.
I no només a nivell d’equip, ja que en l’aspecte de les individualitats també es visualitza una bona temporada duatlètica i traitlètica, tant pels joves que empenyen cap amunt, com pels veterans i veteranes que continuen donant guerra.
Però bé, deixem-nos de sensacions i passem als fets. I els fets són que l’equip masculí, en absència d’alguns dels seus cracks duatlètics, va aconseguir la 16ena posició de 35 equips, destacant el primer lloc de l’equip per al Capi amb un temps de 00:59:41, i 5è veterà de la prova, la segona posició per la nova jove i prometedora incorporació, l’Oriol Padrós (si l’haguéssiu vist lo disparat que anava quan em va atrapar a la bici!!), amb un temps de 01:00:25, i trepitjant-li els talons un servidor, amb un temps de 01:00:27 i 8è veterà.
Per la seva banda l’equip femení va aconseguir una molt meritòria 6ena posició, molt properes a la 5a i 4a posició, ocupades pels amfitrions, el Granollers, i per un històric com el Reus Ploms, i per davant d’altres històrics com el l’Eix de Navas o el Banyoles. A destacar el primer lloc de l’equip per a la Juliana Vilasante amb un temps de 01:07:07 i 4a Sub23, segona la Raquel del Aguila amb un temps de 01:13:30 i tercera la Carolina Estefam amb un temps de 01:16:00. I a destacar la 4a posició en veteranes de la nostra long distance triatleta, la Blanca Trenas. Per cert Blanca, saps que qui va guanyar en aquesta categoria, l’Eulàlia, és cosina meva? ... qüestió de genètica suposo!?

Així és que les classificacions finals van ser les següents:

Totes les FOTOS en aquest enllaç:

2 comentarios:

Dani dijo...

Molt bona crònica Daniel!!!, gràcies i enhorabona!!...
Jejjeje.... veteranos power!!, encara donem guerra... :)
Felicitats a tots els participants!!, bons resultats donat l'alt nivell de la prova...; vam estar ben aprop dels podis, però ja arribaran ben aviat!!... ;-)

Dutti dijo...

Good job Legend!