jueves, 7 de marzo de 2013

Duatló de la Noguera - 10 febrer 2013



Crònica de Raquel:
Diumenge 10/02/13 vam pujar a la Noguera 6 companys triforfunnies per mantenir la representació del Club i continuar escalant posicions en el rànquing. Dia fresquet i de sol, ideal per posar el cos a unes bones revolucions.
Prova sense referències degut al recorregut muntanyós i lleuger canvi de distàncies (5 km Cursa / 22 km Bici / 2 km Cursa). Hi ha un ambient inicial de parsimònia, tot i les inquietuds i nervis de cadascú. Queden 2’ per la sortida i encara hi ha gent entrenant... comencem a agrupar-nos a la línia de meta, petit briefing on diuen que està totalment permès el drafting (nota mental: atendre més...oi Caru? Em vaig enterar al final! i jo fotent-li bronca a un tiu i deixant passar oportunitats...).
 
Preparats-llestos-i comença la diversió! Sortim trotant com cabretes per camí terra i amb alguna rampa que et desmuntava el ritme. Segon tram de bici força exigent tot i la curta distància, amb port de muntanya i baixada amb algo de gravilla. Circuit ideal per mostrar fortaleses i avançar posicions. I arribem a l’últim tram esprintant, seguit d’un bon aperitiu per reposar líquids i massatget recuperador, quin gust.
Divertit i exitòs dia per l’equip amb els podis de la Juliana com a 1ª sub23, la 3ª posició de l’equip femení, i la 2ª posició en el rànquing de 2ª Divisió de l’equip masculí. Grandes!!
Nois, és carnestoltes i alguns encara s’han de disfressar, quin anim... Així que pelats de fred marxem cap a casa i ens veiem a la següent. ;)

Resultats:
 Més fotos:


No hay comentarios: