viernes, 1 de mayo de 2009

DUATLÓ DE VIC - 26 abril 2009



Jornada ÈPICA del TEAM a Vic: després del diluvi, solet i 5 PODIS!!!!!! (per lo 'capi' Dani)
Dies com el d'avui no s'obliden fàcilment, per una banda la duresa d'aquest esport quan les inclemències del temps et compliquen tant les coses i per altra banda el fet de sentir per megafonia 5 cops el nom de Triatló Cariñena per pujar a podi...
Com a 'Capi-presi' d'aquest Súper-TEAM, no puc més que sentir-me orgullós, content i satisfet i agrair a tots/es la vostra gran valentia per acabar amb un duatló que si ja de per sí era exigent, encara ho ha estat molt més després del gran aiguat que ens ha caigut en el sector ciclista, convertint molts trams d'asfalt en autèntiques 'rieres' i provocant l'abandonament de 56 duatletes, apart d'algunes caigudes, unes quantes hipotèrmies, etc... (el comentari generalitzat en acabar era que ningú se sentia els peus ni les cames en fer la T2 i començar a córrer, el fred se't calava en tot el cos...).
Quinze valents Cariñenas (dels 16 inscrits) preníem la sortida, tot i les prediccions de pluja i les 'nubarres' que s'estaven formant i que amenaçaven descarregar amb ganes, i finalitzàvem la cursa 14, tot un èxit donades les circumstàncies...
... I aquests són els podis (algun una mica per sorpresa, jeje..., de fet, com veureu en les fotos, quasi tothom del Team havia marxat, comprensible d'altra banda pel fet de la mullena i per treure's el fred de sobre...)
- 1er equip femení (bastantes noies s'han retirat, però les nostres les més valentes..., han acabat totes 3, i això que la Judith s'ha caigut cap al principi, en una rotonda, bona estrena de l'Scott i raspada de cama..., però ha acabat com una autèntica lluitadora i aconseguint la puntuació per l'equip... Enhorabona noies!!!, ho heu fet de fàbula, i aguantar la tempesta ha tingut la seva recompensa...
- 2ª posició general en fèmines de Montse, que està fortíssima en bici... (el seu trofeu l'ha recollit Raquel, com podreu veure en la foto corresponent)
- 1ª posició sub-23 de Raquel, que ja s'està agafant per costum això de pujar a podi, jeje..., i espereu ara que venen els triatlons...
- 3ª posició sub-23 de Rubinho (que encara no s'ho acaba de creure, jeje...; es veu que ha fet un descens suicida en bici avançant un munt de gent, i això que estava super-perillós el terre...)
- 3ª posició meva en V1 (i 35 de la general de 173 acabats), jejeje..., i això que dissabte nit vaig cometre moooltes imprudències-excessos amb l'aperitiu i el sopar del casament d'un familiar..., però ja fa temps que vaig arribar a la conclusió que quant menys mentalitzat i més despreocupat vas a una cursa millor...
La veritat és que m'ha fet molta il.lusió aquesta medalla, ja que és el primer podi que aconsegueixo en duatló-triatló (tot i que en ciclisme n'havia fet uns quants...), i amb el nivell que hi ha a V1 té el seu mèrit.
També destacar la 6ª posició del Team masculí de 14 equips classificats. Felicitats a tots/es!!!, sol haver acabat ja és molt...
Bon final de la temporada de duatlons i ara ànims amb la nova etapa que comença, la dels tris...
Podeu veure totes les fotos en aquest ÀLBUM Picasa (per cert Mar, moooltes gràcies pel report!!!), i aquí teniu un resum de la classificació:

1er equip femení (Montse, Raquel, Judith) i 1ª sub-23 (Raquel)
2ª fèmina de la general (Montse; Raquel recull el trofeu en la seva absència)
3er sub-23 (Rubinho)3er Vet-1 (Dani)

2 testimonis de la duresa de la prova i més fotos...
- Dani Ramos:
Hola a todooos!!!!! Pues por mi parte no acabe la carrera. En la primera zona corriendo me note mucho mejor de sensaciones y la lesion me respeto, cuando empece con la bici solo hacia que adelantar a gente, las sensaciones eran muy buenas, de mucha agilidad y decidi tomarme la parte de bici en solitario sin acoplarme a ningun grupo ya que todo el mundo iba muy lento,en este trazado sabia que tenia muchas opciones de ponerme muy por delante porque era mi terreno, la montaña, pero el frio tan extremo no lo aguante; cuando empezo a llover me senti mucho mejor pero fue empezar a granizar y empezar el descenso del primer puerto las temperaturas bajaron en picado y mi cuerpo al finalizar la prueva tenia demasiado frio, llegue a calzarme las bamabas de correr para hacer la ultima transicion pero mi cuerpo no respondia (inicio de hipotermia), aparte tenia las manos con un lila raro, y si a esto sumamos que soy delgado y apenas tengo mucha grasa bufffff fue una bomba. asi que decidi dejarlo estar.
Pero sinceramente me molo pasarlo tan mal, jeje... Nos vemos en sitges?? o no?? jeje
Felicitar a todos y en especial a los que hicieron podium!!!!!!!!!!!

- Xavi Ensenyat:
Hola cracks!
Felicitats a tots els podis, tant individuals com d'equips.
També als que vau arribar a meta en aquesta jornada històrica per al CARIÑENA TEAM
Com a experiència personal fou inolvidable. Estic content per la 58ª posició a la general, però encara més per haver salvat la vida a una autèntica pista de patinatge (el franky fou testimoni d'un revolt on, seguint l'estela d'un altre ciclista que es va sortir una mica, no em van respondre els frens i vaig haver de fer una maniobra inverosímil per no caure). Per culpa del fred i la pluja, a la T2 una jutgessa em va haver d'ajudar a treure el casc perque tenia els dits gelats i sense sensibilitat. Però encara pitjor ho va passar el Miki, que quan va arribar a meta no era capaç d'articular correctament una sola paraula.
Judith: Com et trobes? Com estàs de les teves ferides de guerra?. Felicitats perque té mèrit després de la caiguda que vas tenir acabar per contribuir a la victòria de l'equip femení!!!!!

Més fotos...







.

1 comentario:

FRANK JIMENEZ dijo...

los equipos pequeños nos crecemos ante las adversidades, je je je