martes, 7 de septiembre de 2010

Triatló de la Vila (BCN) - 18 juliol 2010

A l'espera de la crònica d'algun company, us avancem alguna foto de grup d'aquest triatló que es disputa a casa nostra i en el què van participar 11 Tri BCN's (4 noies i 7 nois). La resta de fotos les podeu trobar en aquest ÀLBUM - TRI DE LA VILA (en aquesta ocasió vaig fer de reporter i de supporter...)
El Team femení (Judith, Neus, Paloma i Blanca en aquesta ocasió), s'ho van passar força bé com ja és habitual, aconseguint ademés la 4ª posició per equips d'un total de 9 equips, i ben aprop de les terceres... Enhorabona noies!!!
El col.lega 'Sergey Pikolín' (mono blau), va fer una bona estrena en el seu primer triatló, ben aviat s'incorporarà oficialment a files del Tri BCN... Miki, per una errada logística, va sortir amb l'últim grup...
En acabar, tots contents... (bé, Serginho potser no tant, ja que va tenir certs problemes en la cursa a peu...), sans i estalvis, que donada la multitud i el tipus de circuit, ja és tot un èxit...
Una foto més ja marxant de boxes (i abans d'anar a prendre el solet i relaxar-se a la platja, jeje...), amb en Jordi Esqueri que s'estrenava amb els triatlons, al igual que en Pikolín... Enhorabona a tots/es!!!

No hay comentarios: